Gas installatietechniek

Voor het installeren van gasinstallaties in woningen, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grotere gasinstallaties bent u bij E. Pater aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte aanleg van uw gasleidingen. Uiteraard installeren wij volgens de waarborgcriteria en de laatste normen, welke zijn vastgelegd in het Bouwbesluit.

Zorg voor uw gasleidingen!

Regelmatig constateren wij dat gasleidingen onder de vloer zwaar verroest zijn en er op verschillende plaatsen zelfs gaslekkages zijn ontstaan. Dit betekent niet alleen dat er op die manier vele kubieke meters gas per jaar verloren gaan, maar tevens dat dit vervelende en zelfs gevaarlijke situaties voor u kan opleveren.

Inspektie gasleidingen en gasinstallaties

Belangrijk om te weten is dat u als huiseigenaar zelf verantwoordelijk bent voor de gasleidingen in uw huis vanaf de gasmeter. Om de kwaliteit van de gasleidingen en gasinstallatie te bepalen, kunnen wij voor u een controle uitvoeren. Daaruit blijkt of er sprake is van gaslekkage(s) en of (delen van) gasleidingen aan vervanging toe zijn.


Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews